Muziekdoosje regenboog ‘Ik ga slapen, ik ben moe’ – Alsjelieft

Omschrijving

Dit muziekdoosje is een samenwerking met Project Slapend Rijk en Simplicité. Speciaal voor Alsjelieft haakt Simplicité dit mooie regenboogje om de bestaande muziekdoosjes van Project Slapend Rijk heen.

Muziekdoosje regenboog ‘Ik ga slapen, ik ben moe’
Om het muziekdoosje met de melodie ‘Ik ga slapen, ik ben moe’ is een regenboogje gehaakt. Je kunt kiezen uit de varianten met de kleuren roestbruin, zachtroze en crème óf blauw, grijs en crème.

Muziekdoosje met christelijk slaapliedje
Project Slapend Rijk schenkt de opbrengst van de muziekdoosjes aan projecten die bijdragen aan het verbeteren van de omstandigheden van baby’s en kinderen uit andere delen van de wereld. Hun muziekdoosjes met de muziekjes ‘Hoger dan de blauwe luchten‘ en ‘Ik ga slapen, ik ben moe‘ zijn ook los te koop in onze webshop. Dit regenboogmuziekdoosje is ook verkrijgbaar met de melodie van ‘Ik ga slapen, ik ben moe’, en we hebben de muziekdoosjes ook in de vorm van een vogeltje. Bekijk hier alle muziekdoosjes.

Een prachtig cadeautje voor christelijke ouders, bijvoorbeeld bij een geboorte of wanneer een kind gedoopt wordt! Een lief cadeau, mét een goed verhaal. Want met de aanschaf van dit muziekdoosje draag je bij aan projecten die bijdragen aan het verbeteren van de omstandigheden van baby’s en kinderen uit andere delen van de wereld.

Levertijd
Is het muziekdoosje op voorraad? Dan sturen we het binnen 1-2 werkdagen naar je toe. Staat er bij het product “beschikbaar via nabestelling”? Dan gaan we het muziekdoosje speciaal voor jou maken en is de levertijd ongeveer één tot twee weken.

 

Andere suggesties…

  • Muziekdoosje regenboog ‘Hoger dan...

     33,95 incl. BTW
  • Muziekdoosje ‘Ik ga slapen, ik ben...

     14,50 incl. BTW
  • Muziekdoosje vogel ‘Ik ga slapen i...

     34,95 incl. BTW

Onlangs bekeken

Gratis verzending vanaf €40.-

Altijd mooi en met zorg ingepakt  

Verzonden binnen 1-2 werkdagen