Omschrijving

Een van onze favorieten! Dit muziekvogeltje is een samenwerking met Project Slapend Rijk. Speciaal voor Alsjelieft haken verschillende haaksters een lief vogeltje om de bestaande muziekdoosjes van Project Slapend Rijk heen.

Muziekdoosje ‘Ik ga slapen ik ben moe’
Dit muziekdoosje met de melodie ‘Ik ga slapen, ik ben moe’ is verkrijgbaar in roze, blauw, groen, roestbruin en grijs.
De muziekvogel met de melodie ‘Hoger dan de blauwe luchten‘ is ook verkrijgbaar in deze verschillende kleuren.

Zou je graag een andere kleur willen? Stuur een e-mail naar info@alsjelieft.nl, dan kijken we graag of we een muziekdoosje op maat kunnen maken.

Muziekdoosje met christelijk slaapliedje
Project Slapend Rijk schenkt de opbrengst van de muziekdoosjes aan projecten die bijdragen aan het verbeteren van de omstandigheden van baby’s en kinderen uit andere delen van de wereld. Hun muziekdoosjes met de muziekjes ‘Hoger dan de blauwe luchten‘ en ‘Ik ga slapen, ik ben moe‘ zijn ook los te koop in ons online winkeltje.

Een prachtig cadeautje voor christelijke ouders, bijvoorbeeld bij een geboorte of wanneer een kind gedoopt wordt! Een lief cadeau, mét een goed verhaal. Want met de aanschaf van deze muziekvogel draag je bij aan projecten die bijdragen aan het verbeteren van de omstandigheden van baby’s en kinderen uit andere delen van de wereld.

Levertijd
Is het muziekdoosje op voorraad? Dan sturen we het binnen 1-2 werkdagen naar je toe.
Staat er bij het product “beschikbaar via nabestelling”? Dan gaan we het muziekdoosje speciaal voor jou maken en is de levertijd ongeveer één tot twee weken.

 

Andere suggesties…

  • Muziekdoosje vogel ‘Hoger dan de b...

     34,95 incl. BTW
  • Muziekdoosje vogel ‘Ik ga slapen i...

     34,95 incl. BTW
  • Muziekdoosje ‘Ik ga slapen, ik ben...

     14,50 incl. BTW

Onlangs bekeken

Gratis verzending vanaf €40.-

Altijd mooi en met zorg ingepakt  

Verzonden binnen 1-2 werkdagen