Lekker schommelen

De schommelstoel is al een tijd in de familie. Mooi, vind ik dat. We lieten ’m opknappen bij Meubelmakerij Klaver, in Ermelo. Helemaal opnieuw geschuurd, gelakt en gestoffeerd – zo kan de stoel weer jaren mee. We hebben er al heel wat uren op doorgebracht. Eerst vooral ’s nachts, en nu lezen we er ’s avonds een boekje.

Als je Bas nu ziet kun je je haast niet meer voorstellen dat hij in dat kleine pakje paste, maar kijk: ’t was echt zo!

Onder de wol

Lieve vriendin Eline maakte deze stapel dekentjes, lakentjes, aankleedkussenhoezen en meer. Gebruiken we nog elke dag! Eline maakt trouwens nog veel meer moois: op haar Instagram-pagina elinillustreert deelt ze de leukste digitale illustraties.

Muziekvogel

Dit vogeltje is favoriet! Toen Bas werd gedoopt kreeg hij het muziekdoosje ‘Hoger dan de blauwe luchten’. Een muziekdoosje met een goed verhaal, want Stichting Project Slapend Rijk schenkt de opbrengst van de verkoop aan organisaties en projecten die bijdragen aan het verbeteren van de omstandigheden van baby’s en kinderen uit andere delen van de wereld.
Eline – een andere Eline, mijn buurvrouw om precies te zijn – van Liefdevol door Eline haakte er een heel lief vogeltje omheen. Dat werd zó leuk, dat ik haar vroeg om er meer te maken. En zo komt het dat je in de webshop muziekvogeltjes in verschillende kleuren kunt vinden. Een uniek cadeau waarmee je iedereen blij maakt: Stichting Project Slapend Rijk, de maker, mij én natuurlijk de ontvanger.

Ruikt zo lekker

Deze mini’s van Naïf kreeg ik als kraamcadeautje en sindsdien ruikt m’n kind standaard naar Naïf als hij uit bad komt. De producten ruiken heerlijk én bevatten geen troep. Dit cadeautje was er eentje in de categorie nuttige én leuke kraamcadeaus, dus dit merk vind je ook in de shop.

Lief gedichtje

Tot slot: dit gedichtje van CMR Rijmpjes kreeg ook een mooi plekje op de babykamer. Staat mooi in een lijstje en is ook leuk om te versturen als er een kleintje geboren is of bij een kraamcadeautje. Bekijk alle kaartjes en posters voor op de babykamer.