Ben je op zoek naar een uniek en persoonlijk cadeau om speciale momenten te vieren of te herinneren? Bij Alsjelieft hebben we iets bijzonders voor jou – gepersonaliseerde lijntekeningen gemaakt van foto’s. In deze blog leggen we je graag uit hoe we jouw favoriete foto kunnen transformeren in een prachtige lijntekening.

Wat is een gepersonaliseerde lijntekening?

Onze gepersonaliseerde lijntekeningen zijn met de hand gemaakt door Eline Bouwers. We durven het wel kunstwerkjes te noemen. Het werkt heel simpel. Je deelt een foto met ons, en Eline maakt op basis hiervan een prachtige lijntekening met een minimalistische uitstraling. Wij printen deze lijntekening vervolgens op prachtig handgeschept papier.

Handgeschept papier met karakter

We drukken de lijntekening af op handgeschept katoenpapier. Dat maakt de lijntekeningen nóg specialer. Dit papier heeft een unieke textuur en voelt zijdezacht aan. Omdat elk vel met de hand wordt gemaakt, is geen enkel exemplaar hetzelfde. Dit betekent dat je niet alleen een unieke illustratie ontvangt, maar ook een uniek stuk papier.

Stijlvolle fotolijsten voor de mooiste uitstraling

Om je gepersonaliseerde lijntekening compleet te maken, bieden we bijpassende fotolijsten van Powders & Hazel aan. Deze lijsten zijn gemaakt van 100% gerecycled PET en hebben een viltachtige uitstraling. Je kunt kiezen uit de kleuren Sand (zandkleurig) of Forest (donkerbruin). En omdat de lijst er het mooist uitziet met wat ruimte tussen de tekening en de omlijsting, raden we aan om een maat groter te kiezen dan de illustratie.

Het perfecte cadeau voor speciale gelegenheden

Onze gepersonaliseerde lijnillustraties zijn geschikt voor tal van gelegenheden. Denk aan een uniek cadeau voor een trouwdag, jubileum, verjaardag, afscheid of zwangerschap. De mogelijkheden zijn eindeloos. En het mooiste is dat we het cadeau altijd prachtig voor je inpakken. Als je wilt, kunnen we het rechtstreeks naar de ontvanger sturen, samen met jouw persoonlijke bericht op een handgeschreven kaartje.

Hoe bestel je jouw gepersonaliseerde lijntekening op handgeschept papier?

Het bestellen van je gepersonaliseerde lijntekening werkt zo:

  • Ga naar de productpagina
  • Kies tussen A5 of A4 formaat
  • Selecteer het aantal personen dat je wilt laten tekenen
  • Overweeg optioneel een fotolijst (een maat groter dan de illustratie)
  • Stuur een foto naar info@alsjelieft.nl
  • Binnen een week zal Eline een prachtige illustratie voor je maken. Je ontvangt de illustratie thuis (of je kunt ervoor kiezen om deze op te halen in Nijkerk).

Wie maak jij blij met dit mooie cadeau? Wij zijn benieuwd wat we voor je mogen gaan maken en gaan graag voor je aan de slag!