Muziekdoosje vogel ‘Hoger dan de blauwe luchten’ – Alsjelieft

Omschrijving

Een van onze favorieten! Dit muziekvogeltje is een samenwerking met Project Slapend Rijk. Speciaal voor Alsjelieft haken verschillende haaksters een lief vogeltje om de bestaande muziekdoosjes van Project Slapend Rijk heen.

Muziekdoosje ‘Hoger dan de blauwe luchten’
Dit muziekdoosje met de melodie ‘Hoger dan de blauwe luchten’ is verkrijgbaar in grijs, groen, roestbruin, blauw en roze.
Het muziekdoosje is ook verkrijgbaar met de melodie ‘Ik ga slapen, ik ben moe‘, ook in verschillende kleuren.

Muziekdoosje met christelijk slaapliedje
Project Slapend Rijk schenkt de opbrengst van de muziekdoosjes aan projecten die bijdragen aan het verbeteren van de omstandigheden van baby’s en kinderen uit andere delen van de wereld. Hun muziekdoosjes met de muziekjes ‘Hoger dan de blauwe luchten‘ en ‘Ik ga slapen, ik ben moe‘ zijn ook los te koop in ons online winkeltje.

Een prachtig cadeautje voor christelijke ouders, bijvoorbeeld bij een geboorte of wanneer een kind gedoopt wordt! Een lief cadeau, mét een goed verhaal. Want met de aanschaf van deze muziekvogel draag je bij aan projecten die bijdragen aan het verbeteren van de omstandigheden van baby’s en kinderen uit andere delen van de wereld.

Levertijd
Is het muziekdoosje op voorraad? Dan sturen we het binnen 1-2 werkdagen naar je toe.
Staat er bij het product “beschikbaar via nabestelling”? Dan gaan we het muziekdoosje speciaal voor jou maken en is de levertijd ongeveer één tot twee weken.

 

Andere suggesties…

  • Muziekdoosje vogel ‘Ik ga slapen i...

     34,95 incl. BTW
  • Muziekdoosje ‘Hoger dan de blauwe...

     14,50 incl. BTW
  • Muziekdoosje regenboog ‘Hoger dan...

     33,95 incl. BTW

Onlangs bekeken

Gratis verzending vanaf €40.-

Altijd mooi en met zorg ingepakt  

Verzonden binnen 1-2 werkdagen