Omschrijving

Persoonlijke lijntekening laten maken van foto, op handgeschept papier
Een prachtig cadeau voor jezelf of iemand anders! Stuur ons een foto, en Eline Bouwers maakt er een prachtige lijntekening van. Mooi en minimalistisch. Je krijgt de lijntekening opgestuurd op handgeschept papier, en om het helemaal af te maken kun je er ook een lijst bij bestellen.

Handgeschept papier met illustratie
Het handgeschepte katoenpapier heeft een mooie, zichtbare structuur en voelt zacht aan. De vellen zijn door het handwerk nooit helemaal hetzelfde. Ook een uniek papier dus!

Lijntekening met fotolijst van Powders & Hazel
De lijsten van Powders & Hazel, gemaakt van 100% gerecycled PET, passen perfect bij de uitstraling van de lijntekening en het papier. Het materiaal van de lijsten oogt en voelt als vilt. Je kunt kiezen uit de kleuren Sand (zandkleurig, de kleur lijst op de foto’s) of Forest (donkerbruin). Omdat het bij deze lijsten erg mooi is om wat ruimte tussen de lijntekening en de omlijsting te houden, kies je de lijst het beste een maatje groter dan de illustratie.

Levertijd
De levertijd van een speciaal voor jou gemaakte lijntekening is ongeveer 1-2 weken. Omdat de lijntekening speciaal voor jou gemaakt wordt redden we dat niet in onze gebruikelijke levertijd 😉
Heb je het eerder of op een bepaalde datum nodig? Soms lukt het sneller. Stuur gerust een mailtje naar info@alsjelieft.nl, dan denken we graag met je mee over wat er mogelijk is.

Feedbackronde (+ € 30,-)
Je kunt een lijntekening bestellen met of zonder feedbackronde. Zonder feedbackronde sturen wij de lijntekening direct op als het klaar is. Kies je voor een feedbackronde, dan sturen we de lijntekening eerst als concept via de mail. Per e-mail kun je jouw goedkeuring doorgeven óf één keer kleine wijzigingen doorgeven, waarna wij de lijntekening zo nodig voor je zullen aanpassen.

Digitaal bestand (+ € 20,-)
De lijntekening ontvang je op handgeschept papier. Wil je de lijntekening daarnaast ook per e-mail als digitaal bestand ontvangen? Dat kan!

Gepersonaliseerde lijntekening cadeau geven
We kunnen ons goed voorstellen dat je een lijntekening cadeau wil geven. Het is een heel geschikt en persoonlijk cadeau voor veel verschillende gelegenheden! Denk aan een gepersonaliseerd cadeau voor een trouwdag, een jubileum, een verjaardag, een afscheid, een zwangerschap… noem maar op. We pakken het cadeau altijd mooi in. Als je wil kun je dit cadeau ook rechtstreeks naar de ontvanger sturen met jouw persoonlijke bericht op een handgeschreven kaartje. Je persoonlijke berichtje kun je kwijt in de check-out, bij opmerkingen.

Alle informatie op een rijtje over jouw gepersonaliseerde lijntekening:

 • Kies voor A5 of A4
 • Kies het aantal personen
 • Kies optioneel een fotolijst (een maat groter dan de illustratie)
 • Mail een foto naar info@alsjelieft.nl
 • Eline maakt er binnen 1-2 weken een mooie illustratie van
 • Je krijgt de illustratie thuisgestuurd (of kies voor afhalen in Nijkerk)

 

We gaan graag voor je aan de slag!

Andere suggesties…

 • Fotolijst Powders & Hazel | Forest F...

   19,95 29,95 incl. BTW
 • Fotolijst Powders & Hazel | Sand Fra...

   19,95 29,95 incl. BTW

Onlangs bekeken

Gratis verzending vanaf €40.-

Altijd mooi en met zorg ingepakt  

Verzonden binnen 1-2 werkdagen