Omschrijving

Muurvogels van papier

Zelf schrijft Jurianne Matter over deze vogels: “Toen ik deze zwaluwen had ontworpen en de samples op de muur bevestigde om te zien wat het zou gaan doen, zag ik het direct: deze vogels op de wand geven je interieur ruimte, hoogte en lucht!

Ik heb de vogels overal op uitgeprobeerd. Gewoon los op een kale muur, check: klaar, niets meer aan doen! De zwaluwen geven ook een vrolijke losse touch aan een posterwand met hoekige lijsten en kaders. Op de donker-grijsblauwe wand in mijn fotostudio bleken ze een absolute eyecatcher!

Door hun basic lichtgrijze kleur voelt deze kleine zwerm zich thuis in zoete pastel-interieurs, in minimalistische hoge ruimtes met aardetinten en de vogels passen ook mooi in bijvoorbeeld een kinder- of babykamer.”

Kant-en-klare muurdecoratie

De van stevig karton gemaakte vogels zijn voorgestanst. Je haalt ze uit hun verpakking en met de bijgeleverde pritt buddies bevestig je ze heel eenvoudig op de muur. Je haalt ze er net zo simpel ook weer af, trouwens!

Vogels door de brievenbus

Een set SVERM large heeft de grootte van een A4. Gemakkelijk als cadeautje te verzenden, want het past in een enveloppe door de brievenbus!

Wil je dat wij het direct voor je naar de ontvanger verzenden? Dat kan ook! Wij pakken het setje muurvogels mooi voor je in. Laat het weten in het veld opmerkingen bij je bestelling. En voeg daar als je wil ook een kort, persoonlijk berichtje toe. Dan schrijven wij die graag voor je op een kaartje.

Informatie op een rijtje over deze set SVERM Vogels – Large:

  • A4-set van 3 vogels van hard 2 mm dik karton
  • In de set zit een kleine verpakking poster buddies (van Pritt)
  • Spanwijdte A4: grootste vogel 23,5 cm, medium 17,5 cm, klein 13 cm
  • EAN: 8 718692 200920

 

YouTube video

 

Onlangs bekeken

Gratis verzending vanaf €40.-

Altijd mooi en met zorg ingepakt  

Verzonden binnen 1-2 werkdagen