Omschrijving

Duurzaam fotolijstje
Dit duurzame lijstje is gemaakt van gerecycled PET. Met dit lijstje geef je jouw mooiste kaartje, poster of foto nèt dat beetje extra. Het gerecyclede PET heeft de look-and-feel van geperst vilt. Met deze handgemaakte wanddecoratie heb je echt iets unieks in handen!

Zandkleurige fotolijst
Met een crèmekleurig koordje is het lijstje in staande positie op te hangen. Let op: het lijstje is hangend alleen staand te gebruiken!

Alle informatie over deze fotolijst van Powders & Hazel op een rijtje:

  • Verkrijgbaar in A4 en A5 formaat. Wil je nog een doorzichtige rand zien om wat je inlijst, dan kun je bij de A4-lijst ook kiezen voor een A5-poster en bij de A5-lijst kiezen voor een A6-kaart (postkaart formaat).
  • Materiaal: gerecycled pet in combinatie met 2 plexiglas plaatjes
  • Kleur: Sand
  • Ook bij ons verkrijgbaar in de kleur Sand

Fotolijst cadeau sturen
Deze lijst past door de brievenbus en is dus ook heel goed te versturen als cadeau! Bestel er bijvoorbeeld een mooie poster of kaart bij, en je hebt een prachtig cadeau. Bij het veld ‘opmerkingen’ kun je ook een persoonlijk berichtje voor de ontvanger achterlaten, wij schrijven die graag voor je op een kaartje.


Over Powders & Hazel
Een heel mooi merk, vinden wij. Sociaal, met oog voor duurzaamheid. Zelf schrijven ze: “Powders & Hazel is ontstaan om voor rust en ruimte te zorgen. Leven met meer aandacht en minder haast, met duurzame producten om te koesteren. Gemaakt van natuurlijke materialen in rustige, aardse kleuren. Tijdloze producten die je telkens opnieuw een blij gevoel bezorgen. Moois zonder opsmuk.

Andere suggesties…

  • Fotolijst Powders & Hazel | Sand Fra...

     19,95 29,95 incl. BTW

Onlangs bekeken

Gratis verzending vanaf €40.-

Altijd mooi en met zorg ingepakt  

Verzonden binnen 1-2 werkdagen