Omschrijving

Cadeaupakket versturen? Dit pakketje met leuke kraamcadeaus is een feestje om te geven én krijgen! In dit cadeaupakket zit een handgemaakte bijtring en een setje mini’s van Naïf.

Houten bijtring konijnenoortjes
Deze houten bijtring met gehaakte konijnenoortjes en knisperfolie is een leuk kraamcadeautje! Verkrijgbaar in groen, roze en blauw en handgemaakt door Eline Boezaart van Liefdevol door Eline. De houten ring is BPA-vrij en voldoet aan de Europese veiligheidsnormen, helemaal babyproof dus.

Mini-set Naïf

De mini-set bevat 4 natuurlijke producten:

  • Nourishing Shampoo 15ml – Voor zachte, schone en goed doorkambare haren. Voorkomt jeuk en droge hoofdhuid. Prikt niet in de ogen.
  • Cleansing Wash Gel 15ml – Reinigt op mild wijze en verzorgt de huid. Voorkomt droge huid, jeuk of huidirritatie.
  • Nurturing Cream 15ml – Dé natuurlijke vette crème voor droge plekken op de huid en tegen eczeem. Laat vettig laagje achter, zonder plakkerig te worden.
  • Softening Body Lotion 15ml – Voor elke dag. De lotion hydrateert, voedt en herstelt. Heerlijk voor na het douchen of badderen.

 

Stuur ‘m naar jezelf of direct naar de ontvanger

Dit cadeaupakket kun je natuurlijk ook direct bij de ontvanger laten bezorgen! Laat in de opmerkingen gerust weten of we er een persoonlijke boodschap op een kaartje bij kunnen schrijven.

Onlangs bekeken

Gratis verzending vanaf €40.-

Altijd mooi en met zorg ingepakt  

Verzonden binnen 1-2 werkdagen