Omschrijving

Deze bos papieren bloemen van Jurianne Matter is heel leuk om cadeau te geven! Voor een verjaardag, als bedankje of gewoon om te laten weten dat je aan iemand denkt. Hij past door de brievenbus, en als je wil kun je ‘m rechtstreeks naar de ontvanger versturen.

Zet ‘m zelf in elkaar
Voor deze bos bloemen of voor een mooie krans heb je alleen de inhoud van dit setje nodig. Er hoeft niets geknipt of geplakt, alles is voorgestanst en gerild en de bloemstelen – het draad – zit er al bij. Knip het bloemdraad op de door jouw gewenste lengte, rijg het door de voorgestanste sleufjes en stel je bos zelf samen.

Combineer meerdere bossen of plaats juist enkele bloemen in een vaasje
In de foto’s zie je twee boeketten: één met 2 sets en één, mooi subtiel, met 1 set bloemen. Ook los – als enkele bloem in een vaasje – zijn de bloemen een subtiele blikvanger in je woonkamer.

Duurzaam
Dit papieren boeket is duurzaam op twee manieren: de bloemen verwelken niet én ze zijn gedrukt met bio-inkt op FSC-gecertificeerd papier.

Past door de brievenbus
Boeket FIELD Large is het ideale brievenbuscadeau, het platte A4-formaat is gemakkelijk in een enveloppe te versturen. Wij pakken het setje mooi voor je in, zodat je het rechtstreeks naar de gelukkige ontvanger kunt sturen. Speciale wensen, of kunnen we een persoonlijke boodschap toevoegen? Laat het weten in het veld opmerkingen bij je bestelling.

Info op een rijtje over Field Flowers – Large:

  • Vijf A4-kaarten met in totaal 12 uitgestanste bloemen
  • Inclusief 6,00m bloemendraad
  • De grootste distel heeft gevouwen een doorsnede van 8cm
  • De grootste rietpluim is gevouwen 10cm lang
  • De tak met ronde blaadjes is 28cm lang
  • De grote iris is 11cm hoog en 7,5cm breed
  • EAN: 8718692200821

Onlangs bekeken

Gratis verzending vanaf €40.-

Altijd mooi en met zorg ingepakt  

Verzonden binnen 1-2 werkdagen