Omschrijving

Deze stoffen slinger van Powders & Hazel is gemaakt van hydrofiel. Het leuke is dat ze geverfd zijn met natuurlijke pigmenten en daardoor is elke vlaggenlijn uniek.

Stoffen slinger, geverfd met natuurlijke pigmenten
Er wordt bijvoorbeeld geverfd met het plantje reseda en koffieprut. Door het verfbad zijn de kleuren heel licht gemêleerd en geen vlaggetje is hierdoor hetzelfde. De stoffen slinger is met heel veel liefde en passie met de hand gemaakt door een sociaal textiel atelier.

Voor een feestje of gewoon omdat het mooi staat
De vlaggetjes zijn passend bij elke feestelijke gelegenheid en eigenlijk te mooi om weg te halen als het feestje voorbij is…. Je kunt hem gerust laten hangen!

Ook heel sfeervol voor onder de veranda, in een kinderkamer, bij een bruiloft of aan de tent.

De stoffen slingers zijn 1x gewassen waardoor de kans op het vervagen van de kleuren zo minimaal mogelijk is gemaakt. De kleine ‘vlekjes’ in de slinger horen bij het verfproces.

Afmeting: 5 meter

Stoffen slinger cadeau geven
Deze stoffen slinger past door de brievenbus! Het is dus ook erg geschikt om aan iemand cadeau te sturen.

Wil je dat wij het direct voor je naar de ontvanger verzenden? Dat kan! Wij pakken het cadeau mooi voor je in. Laat het weten in het veld opmerkingen bij je bestelling. En voeg daar als je wil ook een kort, persoonlijk berichtje toe. Dan schrijven wij die graag voor je op een kaartje. Je kunt een kaartje uit onze webshop toevoegen aan je bestelling, of we gebruiken een blanco kaartje.

Onlangs bekeken

Gratis verzending vanaf €40.-

Altijd mooi en met zorg ingepakt  

Verzonden binnen 1-2 werkdagen